fbpx

KAIKKI MITÄ TARVITSET FEEDER-KALASTUSTA VARTEN

YLI 20 VUODEN KOKEMUS KALASTUSVÄLINEISTÄ JA KEHITYSTYÖSTÄ

Feeder Concept on kokonaisvaltaisten feeder-kalastusvälineiden valmistaja. Meillä on yli 20 vuoden jatkuva tuotekehitys- ja testauskokemus. Tuotevalikoimamme koostuu yli 500 korkealaatuisesta tuotteesta. Tuotteitamme kehittävät ammattilaiset asiansa osaavien kalastajien avulla. Käytämme tuotteissamme vain parhaita materiaaleja ja uusinta teknologiaa, jotta voimme taata kalastajille huippulaadukkaat kalastusvälineet unohtumattomaan kalastuskokemukseen.

FEEDER CONCEPTIN VALIKOIMA

Feeder Concept -vavat

Feeder Conceptin vavat vastaavat vaativimpienkin kalastajien tarpeisiin. Vavat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista, ja ne ovat kalastusammattilaisten testaamia.

 

Vapavalikoimamme jakautuu kahteen tuotesarjaan: Tournament-sarjaan ja Distance-sarjaan. Tournament-sarjan vavoissa yhdistyy laatu, keveys ja erityisen korkea suorituskyky. Distance-sarja puolestaan keskittyy vapoihin, jotka on suunniteltu pitkiin ja erittäin pitkiin 80-100 metrin keskinopeisiin heittoetäisyyksiin tarkkuudesta tinkimättä.

Feeder Concept -kelat

Feeder Conceptin kelat ovat tehokkaita ja sopivia sekä feeder-kalastusvapoihin että pohjakalastusvapoihin. Kelojemme tärkeimmät ominaisuudet ovat erinomainen kuitusiimanopeus, hyvä tasapaino, kevyt puola ja erittäin kilpailukykyinen hinta. Kalastuskelamme erottuvat edukseen tehollaan ja harkituilla yksityiskohdillaan, joiden avulla saat parhaat tulokset. Klikkaa alta saadaksesi lisätietoja!

Feeder Concept -kalastussiimat

Feeder Conceptin siimavalikoimassa on sekä laadukkaita kuitu- että monofiilisiimoja kalastukseen. Monofiilisiimamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja lujuuden, mutta samalla myös herkkyyden ja joustavuuden. Kuitusiimamme on valmistettu korkealaatuisesta nelisäikeisestä PE-kuidusta, joka tarjoaa parhaimman mahdollisen lujuuden, kestävyyden ja herkkyyden.

Feeder Conceptin Terminal-kalastusvälineet

Terminal-kalastusvälinevalikoimassamme on laadukkaita feedereita ja muita kalastusvälineitä unohtumattomia kalastuskokemuksia varten. Kalastusvälineemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista, ja ne ovat ammattikalastajien testaamia. Älä tyydy muuhun kuin täydellisyyteen! Klikkaa alta saadaksesi lisätietoja!

Feeder Concept -vaatteet

Feeder Conceptin kalastusvaatteet on suunniteltu varmistamaan mahdollisimman mukavan kalastuskokemuksen. Etsitkö trendikkäitä kalastusvaatteita, jotka näyttävät hyviltä ja ovat käytännöllisiä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti klikata alta saadaksesi lisätietoja.

Feeder Concept -tarvikkeet

Etsitkö laadukkaita kalastuslaukkuja, joissa voit säilyttää arvokkaita kalastusvälineitäsi? Tai ehkäpä etsit monikäyttöisiä haaveja? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Feeder Concept -tarvikkeisiin. Meillä on kaikki mitä tarvitset käytännölliseen kalastuskokemukseen!

FEEDER CONCEPT – TARJOAA KOKO KONSEPTIN

Feeder Concept on tuotemerkki, joka valmistaa laadukkaita kalastustuotteita feeder-kalastukseen. Henkilökuntaan kuuluu johtavia asiantuntijoita ja ammattikalastajia. Tämän ansiosta Feeder Concept edustaa vain markkinoiden suosituimpia ja kysytyimpiä feeder-kalastustuotteita. Feeder Concept on osa kansainvälistä Salmo Groupia.

Copyright © Norfin - All Rights Reserved